Techno-Buro, uw partner voor printers en kopieermachines in Brussel

Techno-Buro, gevestigd in Brussel, in de buurt van het Centraal Station, is uw gespecialiseerde partner voor de verkoop en levering van kantoor- en informaticamateriaal.

 

Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector bieden wij onze klanten de grootste Belgische voorraad van printers, kopieermachines, faxtoestellen, kassa’s, enz. Wij verkopen de grootste merken tegen de beste prijs op de markt!

 

Techno-Buro voert alle herstellingen uit en biedt alle producten ook te huur aan. Bovendien wordt onze snelle en efficiënte dienst na verkoop erkend door de professionals uit de sector.

 

 

Wij geven u graag advies!

Wij geven u advies in functie van uw gebruik en leveren inktpatronen of -rollen in slechts 1u!

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen over onze producten en onze tarieven of voor uw volgende bestelling!

Banner

Als professional op het vlak van kantoor- en informaticamateriaal biedt Techno-Buro zijn klanten een ruime keuze aan kopieermachines van de grootste merken uit de sector, zoals Canon, HP, Sharp, Xerox, Ricoh, Brother, Panasonic, Oki, Lexmark, Samsung, Konica Minolta, enz.

 

Bij Techno-Buro zijn alle combinaties mogelijk. Of u nu een kopieermachine/fax, een kopieermachine/printer, of een kopieermachine/fax/printer wenst, wij bieden u de oplossing die het best bij u past. Bij ons vindt u zowel laser- als inkjetprinters.

 

Onze ruime voorraad omvat diverse inktpatronen, linten, toners of rollen die bij alle soorten printers passen, zowel kleuren als zwart/wit. Ontdek onze spoedleveringen in 1u aan uw winkel of kantoor voor al uw rollen en inktpatronen!

 

Een vraag? Advies nodig? Contacteer dan Techno-Buro, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

 

 

Techno-Buro is gespecialiseerd partner voor kantoormateriaal zoals printers en kopieermachines in Brussel